Monday, May 4, 2009

aku terbangun

hmm..aku bangun pagi subuh..kira nak study tuk paper last..tapi tangan gatai nak online..lama dah sik online bah..line Jaring problem...so nak menulesh cket.....adehhhh...x lama lagi aku dah nak balik dah...hhmmm..byk kenangan yg tercipta kat ukm...im gonna miss this beautifull memories...kawan2 aku, rakan2 cosmate yang bermachem jenish,mapley, pacak,mmmmmmm & byk lagiklaaaa...suma best bagi aku.....soo aku mok cita ckitlaa sal bidang yang ku amik kat UKM..asalnya aku bkn minat Bi ni pun tmbah lagi dgn Literature...tapi lama2,ckit2 jadi best plak...kwn2 cosmate aku pun best, yang laki2, mr kojie, enchek baan, aBe wan, enchek azhan,salman the buduman,joel ngan sivan. Yang pompuan,c naniey,ainiey,dedee,syida nelson, anis,fui na, adah, wani, mira, azah,reena v &reena kicik,hana,kal,jeslyn,kesturi,theresa,mala,nimala,azniey,shivani...ehehhe..suma aku sebut...
tiap2 sorang de prangai maseng2..tapi tulah budaks e-lit 2nd batch...thanks u all to be my frenzz...i love Ba-Elit....peace+love+harmony

Keris mAs--ni nama tempat berlindung aku selama di UKM 3 tahun ni..roomate aku manusia yang sama gak sepanjang 3 tahun ,enchek pijul,rakan seperjuanganku di SMKA MIri dulu..ehehhe..an, pejal,adi,alluq,azran,yosh,awang,faimi n apek...geng aku men pes..layan bola..n salu lepak kat bilek 8-311 ..huhuhu...adehh..xtau nak tulis apa lagi daaa..sambung stadilaaa....


3 comments:

Anonymous said...

slm..
ya bah adel..
sama juga ku neh..
ska juga kawn kmu ni..hik3
paling lucu laa kowg tu (adel n kojie)
selamat ya suma..
jga dri mo balik suda kann..(aduss~)
ekkeke
mtak maaf ja suma2,,wiwi
kemslm ikan kaloi~..hoho.
okies...~_^

~saiNie/nanie~ said...

anonumous ni urang sabah ka??sepa a???eheheh.....
ba, adel, aku mo ucap trimas ni koz sudi kwn ngn aku...hahaha...dulu ko ni pemalu aku tinguk..skali naa...sama plak kita ni, gila2...hahahahah....
ba, all da best tok ko ya...ko jgn lp sm aku..hahah...kawin t bgtauu...jggg kooo!!!hahah...
c yaaaaaaaaa..

adel said...

hehehe..wkmsalam..ikan kalui..hehehhee..anonymus tu orienda club tu..hehehhe...mang aku pemalu pun bah nani..awal2 ja aku gtu..sebabb ndak beysa...lau sua beysa..siaplaaa...hahahaa..kawinn???...adehhh
lama lagiii..tnggu kmu suma kwen bru aku kwen..hahaha